Individuel psykoterapi

Individuel Psykoterapi

Psykoterapi er grundlæggende en psykologisk model for læring, forandring, psykologisk modning og udvikling af sig selv.

Der er mange forskellige grunde og årsager til at opsøge psykoterapi. De fleste opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i livet, som forringer livskvaliteten, og dermed har et ønske om at få støtte og hjælp til at ændre det uhensigtsmæssige, så kontrol over eget liv genoprettes.

Men psykoterapi er også et personligt udviklingsforløb

Du vil opnå forståelse for hvor dine adfærdsmønster og strategier stammer fra – hvorfor du agere og reagere som du gør etc. Som mennesker udvikler vi os gennem hele vores liv, men det kan være svært selv at ændre uhensigtsmæssig adfærd, særligt hvis vi ikke ved hvorfra det stammer, både i privatlivet men også i arbejdsmæssig henseende.

Gennem vores opvækst bliver vi formet og rundet af de oplevelser vi har fået, på godt og ondt. Der er ingen der går gennem livet uden skrammer – men vi har alle mulighed for at opnå en forståelse for de af udfordringer vi oplever som begrænsende i hverdagen. Gennem individuel psykoterapi opnår du redskaber til indsigt og forståelse, du lærer at takle dine udfordringer på en sådan måde at du kan tage ejerskab for dit eget liv.

Gratis forsamtale om individuel psykoterapi – Kontakt  Bettina på
+45 22 30 52 80

Effektiv behandling gennem psykoterapi

Psykoterapien bidrager til at genoprette balancen. Gennem samtaler afdækker vi dine ressourcer og din grænsesætning – årsagen til, at du ikke får sagt nej ofte nok.

Et psykoterapeutisk forløb kan omhandle et eller flere områder:

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com