Hvordan foregår psykoterapi

Ved hjælp af, overvejende samtale, fokuseres der på at identificere og arbejde med dine dynamikker, mønster og mekanismer, der ligger bag de symptomerne du oplever.

Fokus er altså på at tale om og arbejde med dine tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at du for eksempel bliver stresset, bliver trist eller føler angst.

Jeg er trænet i brug af neuroaffektiv udviklings psykoterapi, hvorfor jeg i min værktøjskasse også bruger forskellige kropslige øvelser f.eks. somatisk og fokuseret mindfulness, åndedrætsøvelser, øvelser der støtter i egen grænsesætning for blot at nævne nogle.

Med andre ord handler psykoterapi om at støtte og hjælpe dig med at få indsigt i og forstå dine psykiske udfordringer og/eller problemer – for derefter at give dig nogle værktøjer, som gør at du oplever en mere balanceret livskvalitet, med plads til dig og dine behov.

En terapeutiske proces er individuel hvorfor det er svært at sige noget om hvor mange gange et terapiforløb vil være. Det kan være alt fra få gange, til et længere forløb, alt efter hvad du ønsker at arbejde med.

Det er derfor vigtigt at du selv mærker efter om du får det ud af forløbet som du forventede. Jeg vil støtte dig at reflektere over dit udbytte samt hvor du er henne i processen.

Et terapiforløb er underlagt tavshedspligt og fuld diskretion, så du kan føle dig tryg i vores relation.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com