Få hjælp til stress

Stress

Lad os lige slå det fast med det samme – Stress er ikke en sygdom men en belastningstilstand, netop de belastninger som du oplever, har du mulighed for at arbejde med, sætte ord på og dermed hjælpe dig selv ud af stresstilstanden ved at blive klogere på hvad der satte gang i den.

Belastningstilstanden opstår, når dine ydre eller indre krav overstiger de ressourcer, du har til rådighed – eller oplever, at du har. Når vi er stresset oplever vi at vores råderum er begrænset.

Når vi bliver stresset, mærker vi det i kroppen, og vores adfærd ændrer sig. Kortvarig stress er ikke en belastning, vi bliver syg af, så længe der efterfølgende er plads til at genoprette balancen mellem krav og ressourcer.

Få kontrol over Stress gennem psykoterapi

Psykoterapi bidrager til at genoprette balancen, da du arbejder med dine belastning temaer. Via samtale afdækker vi dine ressourcer, din grænsesætning – årsagen til at du ikke får sagt Nej ofte nok? Derudover benytter jeg kropsøvelse, somatisk mindfulness, vejrtrækningsøvelse, da de bidrager til at give kroppen og sindet ro.

Sæt ord på stress belastningerne 

Som psykoterapeut er jeg uddannet til at støtte og guide dig gennem hele behandlingsforløbet, så du får sat ord på de krav og belastninger, som har udløst dine stressfaktorer. Vi arbejder med netop de belastninger, du oplever, så du kan hjælpe dig selv ud af stresstilstanden ved at blive klogere på, hvad der udløste den. 

Behandling af stress med samtaler og øvelser 

Psykoterapien bidrager til at genoprette balancen. Gennem samtaler afdækker vi dine ressourcer og din grænsesætning – årsagen til, at du ikke får sagt nej ofte nok. Derudover benytter jeg kropsøvelser, somatisk mindfulness og vejrtrækningsøvelser, da de bidrager til at give kroppen og sindet ro.

Symptomerne kan blive kroniske 

Når du er stresset, oplever du, at dit råderum er begrænset. Du mærker det i kroppen, og din adfærd ændrer sig – måske bliver du irriteret eller grådlabil. Du bliver ikke syg af kortvarig stress, hvis du har plads til at genoprette balancen mellem krav og ressourcer bagefter. Men jo længere tid belastningen står på, jo kraftigere bliver symptomerne, og de kan ende med at blive kroniske og føre til angst eller depression. Så det vigtigt, at du søger hjælp og kommer i behandling i tide. 

Er du i tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig?

Lad os starte med en gratis samtale. Ring til mig på tlf 22 30 52 80 eller indsend formularen herunder. Så kontakter jeg dig.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Symptomer ved stress

Oplever du stress er du velkommen til at ringe til mig for en gratis forsamtale.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com

Voglio essere un dio del sesso. Ma sempre in segreto Pensa: cosa succede se il ragazzo con cui ha dormito per me era di più? Cosa succede se fallisco? Cosa succede se non https://farmacia-italia247.it/caduta-dei-capelli/ a emotarlo? Questa è folle tensione. – E., 28.