Til virksomheder

Uhensigtsmæssig adfærd 

Psykoterapeutiske samtaler er en støtte til at erkende og ændre mønstre, som kommer til udtryk i en uhensigtsmæssig adfærd. Der kan være tale om adfærd som konflikter, mobning, vrede, ligegyldighed, øget fravær, begrænsende tanker, stress osv.

Som leder kan det være svært at være så tæt  med sine medarbejdere, at du når ind til kernen af det som skaber adfærden. Det er ofte forbundet til noget som medarbejderen oplever i sit private liv – men bringer ind på arbejdspladsen. Negativ adfærd kan fremkomme når vi har ondt i livet og ikke formår at sætte ord på følelserne – vrede, sorg, angst, fastlåshed, opgivenhed, eller hvilken anden voldsom følelse som kommer i spil og er svær at tackle.

Som psykoterapeut har jeg erfaring og værktøjerne til at gå ind i den svære dialog. Samtalerne kan foregå på arbejdspladsen eller i min praksis.

Supervision – Ledelse som holdsport.

Supervision bidrager at I kan rette opmærksomheden på oplevelser, kommunikationsformer, dynamikker og rollefordeling i jeres ledelsesteam. Typisk fokuserer et lederteam på det indholdsmæssige, og derfor kan det være overvældende at skifte fokus. Men ved at fokusere på det indholdsmæssige kan I blive  blinde overfor, hvordan I bruger jeres viden . Supervisions fokus er på det procesmæssige, hvorfor det bidrager til at sætter gang i refleksionen, hvilet gør at i som team bliver bedre til at tænke sammen.

Ønsker i en fortsat udvikling i ledelse teamet på en mere procesorienteret tilgang, med fokus på hvordan i som team kommunikere og interagere med hinanden og efterfølgende til jeres medarbejdere kan et supervisionsforløb være en god og tryg model.

Gennem mine mange år som leder ved jeg hvor svært det kan være at finde en kommunikationsform så alle i teamet får bidraget til dialogen, men i høj grad også kommer frem med det som kan bekymre i eget ansvarsområde.

Forandringsprocesser

Alle vil udvikling – ingen ønsker forandring! Det giver jo grundlæggende ingen mening når vi nu ved at udvikling kræver forandringer.
Svaret finder vi hjernens struktur og evolution. Vi er som mennesker ikke gearet til forandringer, det er en farlig størrelse for os!

I en forandringsproces kan det derfor godt betale sig at kigge på vores fælles menneskelige barriere, da det at have en fælles forståelsesramme skaber tryghed, når vi ved at jeg ikke er den eneste der tænker ’jeg orker ikke flere forandringer / nye opgaver / nye område / tilegne mig ny viden’ etc.

Fælles viden skaber fælles fodfæste, hvorfor medarbejder tryghed og trivsel får positiv betydning i forhold til mindre sygedage og højere arbejdsglæde. Netop øget sygefravær og nedsat arbejdsglæde gør ikke noget godt for den enkelte medarbejder eller for virksomhedens kunder og dermed økonomi.

Ovenstående er tænkt som inspiration. –  Ring for gratis og uforpligtigende dialog på mobil 22305280.

Priser

  • Timepris: kr.1.400,-
  • Forløb: Der udarbejdes et skriftlig tilbud

*alle priser er eks. Moms. Der faktureres løbende ved individuelle forløb og efter endt opgave på konsulentopgaver. Betalingsbetingelser fremgår af det skriftlige tilbud og kan tilsendes efter ønske.

*Udetillæg + kr. 200,- og km afregning efter statens takster. Udføres opgaven på Fyn og Øer samt Jylland pålægges der udgift i form af bro eller færge.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com