Peter 55 år

Peter 55 år

Vesterbro

Peter afsluttede forløbet efter 15 terapitimer med følgende feedback:  Jeg oplever nu at jeg kan skabe plads til mig selv og at det ikke længere er så svært at indrømme at jeg har haft et misbrug. Jeg har fået ro i min krop som gør at jeg sover om natten, hvilket giver mig energi til at møde dagens udfordringer. Egentlig har jeg fået troen på mig selv og livet tilbage, det havde jeg ingen tro på da jeg kom hos dig første gang. Nu ved jeg at jeg ikke kan ændre noget i mit liv hvis jeg ikke selv vil indse problemet og gøre noget aktivt for at ændre det.
picture women

Malene, 42 år

Næstved

Malene afsluttede forløbet efter 22 terapitimer med følgende feedback: Jeg kom med en følelse af at jeg ikke vide hvem jeg var. Du har hjulpet mig til at forstå at min voldsomme barndom har givet mig traumer og et uhensigtsmæssigt tilknytningsmønster der gør at jeg har brug for at føle tryghed i en relation med en ny mand. Men særligt at jeg nu ved hvordan jeg selv kan bidrage til at skabe den tryghed, gør at jeg har fået troen tilbage på mig selv og kærligheden.
Niels, 19 år

Niels, 19 år

Greve

Niels afsluttede forløbet efter 12 terapitimer med følgende feedback:  Jeg er en fyr som er usikker på sig selv, jeg syntes dog at jeg er blevet mere åben om mine problemer. Det har hjulpet mig at jeg nu får medicin for min angst og uro. Det betyder at jeg starter på en ny uddannelse og flytter på skolehjem. Jeg glæder mig til at starte på et nyt kapitel i mit liv, uden at min far eller andre skal fortælle mig hvad jeg skal tænke eller føle. Jeg har nok altid følt at jeg er blevet gjort forkert ved ikke at blive forstået – men du forstod mig.
Jens, 71 år

Jens, 71 år

Lyngby

Jens afsluttede forløbet efter 9 terapitimer med følgende feedback:  "Trods min store modstand med at gå i psykoterapi, må jeg dog erkende at jeg ikke havde fået truffet beslutningen om at flytte fra min kæreste uden dette forløb. Du har set og hørt mig som den jeg er og med mine behov, det har været udslagsgivende for at jeg fik mod til at tage beslutning om at jeg gerne vil være kæreste men ikke samboende på hendes vilkår."
picture women

Susanne, 52 år

Hvidovre

Susanne afsluttede forløbet efter 15 terapitimer med følgende feedback: "Det har været helt fantastisk at mærke din ro – jeg har virkelig lært meget om mig selv og mine dumme mønstre som jeg nu ved er grundlagt i min barndom, du har hjulpet mig med at finde mine kerneværdier og jeg ved nu meget mere om hvem jeg er og hvor mine grænser er. Jeg ved nu at jeg ikke skal  De øvelser vi har trænet, gør at jeg i dag kan berolige mig selv når jeg mærker en snært at uro."