Hvem er jeg

J

eg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Min terapeutiske tilgang er helheds- og oplevelsesorienteret, hvilket betyder at jeg ser på din situation fra dine vinkler og dermed kan jeg støtter dig i at komme hele vejen rundt om dine problematikker. Jeg forholder mig ikke til ’rigtig eller forkert’, men i hvad der kan støtte og udvikle dig i den retning du ønsker og som giver mening for dig og de relationer du indgår i.

I vores samarbejde er det væsentligt for mig, at du på en imødekommende og nærværende måde, føler dig set og hørt. Sammen undersøger og udfordre vi dine uhensigtsmæssige mønster og du får værktøjer til at forstå hvorfor du gør som du gør (uhensigtsmæssige mønster) da forståelsen er en forudsætning for at du kan ændre din adfærd.

Din udvikling sker i dit tempo og på en sådan måde at du føler dig tryg og motiveret til at arbejde videre med dig selv.

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund i såvel sundhedssektoren som på beskæftigelsesområdet. Derudover har jeg en lang lederkarriere bag mig i private som offentlige virksomheder. Jeg har flere års erfaring som selvstændig inden for rekruttering og HR. Derudover har jeg været selvstændig coach og mentor, hvorfor jeg også har erfaring med unge, der har svært ved at finde deres ståsted i livet. Unge som er på kanten af lovgivningen, unge som forsøger at mestre det svære liv via misbrug. Unge med spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelser – men også unge som ikke oplevede at have fået støtte fra mor og far i deres barndom (relationelle traumer), hvorfor overgangen fra teenager til voksen, er svær at håndtere.

Med i min ledelses, HR og rekrutteringsbagage har jeg erfaring med at facilitere et fagligt og professionelt ønske om udvikling, dels af personlige- og faglige kompetencer, men også i udvikling af organisationen. Jeg har en Erhvervsleder diplomuddannelse i udviklingsledelse, der understøtter netop dette arbejde. Jeg er certificeret i udarbejdelser af People test, Person- og IQ-test.

Min erfaring rummer derfor alt fra personlige udviklingsforløb til arbejdet med mennesker som har det svært grundet psykisk sygdom, misbrug, ledighed, hjemløshed, splittede familiestruktur og andet som er traumatiserende. Derudover har jeg erfaring med støttende pårørende samtaler samt erfaring som bisidder ved den ’vanskelige’ samtale i sundhedsvæsnet og hos myndigheder samt efterfølgende støttende samtaler så svære budskaber bliver bearbejdet f.eks. sorgarbejde.

Jeg er en livsglad kvinde, mor til voksen søn, gift for anden gang (på godt 20 år) og farmor til 3 skønne, dine/mine/vores børn. Jeg er datter, storesøster til 2 brødre, er svigerdatter, faster til 4 skønne unger – så alt i alt kender jeg til det at være i livet – i forskellige livsfaser – på godt og ondt.

Jeg kender følelsen af når kærligheden gør ondt og livet går i stå – og hvor fantastisk livet er når min kærlighed bliver gengældt – at være spædbarnsmor og arbejdet med at få den lille nye familie til at fungere så døgnet kan hænge sammen – til at miste forældre, familie og venner til sygdom og død – den store smerte og sorg der skal bearbejdes – til at være den ældste i en søskendeflok – med det ekstra ansvar der ofte ligger i den rolle – til ikke at få sine drømme opfyldt osv.

Mit liv er mit ansvar – Dit liv er dit ansvar – men tillad dig selv at bede om hjælp. Jo bedre du har det med dig selv, des bedre får du det med dine omgivelser, privat og professionelt.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com