Hvem er jeg

J

Velkommen – Mit navn er Bettina.

Som uddannet Psykoterapeut MPF har jeg erfaring i samtaleforløb med mennesker, der føler en utilstrækkelighed i hvordan deres liv har udformet sig – uanset årsag.

Udover at være psykoterapeut MDP har jeg uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer fra sundhedssektoren, beskæftigelsesområdet, HR og Rekruttering samt indenfor ledelse- og udvikling af organisationer.

Både som ansat og selvstændig, har jeg arbejdet med afklaring af hvad der ligger bag den personlig og faglig motivation til at søge forandring. Særligt i dette arbejde blev det klart for mig, at vi som mennesker ikke har samme udgangspunkt for livsfundering.

Naturligvis var jeg klar over, at vores opvækst og kultur, er en stor del af vores ressourcer som direkte påvirker og understøtte vores drømme og forhåbninger for udformningen af livet, men jeg havde svært ved at gennemskue det dybere perspektiv.

Det blev min vej ind i Psykoterapien, da jeg ønskede at blive klogere på samspillet mellem hjernen, kropssansninger, personlige ressourcer og adfærd.

Min terapeutiske erfaring spænder over alt fra personlige udviklingsforløb til arbejdet med mennesker som har det svært grundet psykisk sygdom, misbrug, ledighed, hjemløshed, splittede familiestruktur, udviklings- og relationelle traumer.

På siden Klient udtalelser kan du læse mere om mit terapeutisk arbejde.

Min terapeutiske tilgang er psykodynamisk med en neuroaffektiv- og oplevelsesorienteret tilgang. I terapien arbejder jeg med nærvær og ro – så du opnår et trygt og støttende rum, hvor dit forandringsarbejde sker i dit tempo.

I parterapien arbejder jeg desuden med EFT-modellen (Emotions Fokuseret Terapi) og er optaget i Dansk Center for Emotionsfokuseret terapi (DKCEFT).

Jeg tilbyder en Gratis telefonisk forsamtale så du kan afstemme om jeg er den psykoterapeut du søger.

Titlen Psykoterapeut MPF (Dansk Psykoterapeutisk Forening) er din garanti for at jeg har en 4-årig godkendt uddannelse samt at jeg lever op til gældende regler.

Dit liv er dit ansvar – men tillad dig selv at bede om hjælp.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com