Få hjælp til afslutning af parforhold

Skal I ikke være et par længere og sige farvel til hinanden

Måske er I afklaret og enige om at I ikke skal være et par fremover, men i denne situation kan det være godt at få talt sammen på en konstruktiv og værdig måde, da det at gå fra hinanden ofte er en følelsesmæssig rutsjetur. Det er sjældent at begge parter er lige afklaret, men godt kan se eller mærke at I ikke skal være et par længere.

At sige farvel et menneske som vi har delt vores følelser og tanker med kan give følelsesmæssige skrammer, hos den ene eller begge parter. 

Kom godt videre efter bruddet

Det er ofte svært at være den som føler sig fravalgt og forladt at den anden part, hvilket betyder at der er grobund for konflikter kan opstå efter bruddet, særligt når der er fælles børn. Børn binder os sammen efter et brud, i mange situationer vil det kræve af os at vi forsat agere som par – Også når der kommer nye kærester og måske delebørn til.

At få talt bruddet igennem med en psykoterapeut vil give jer mulighed for at få sagt noget om det som gjorde at forholdet skulle stoppe, men på en sådan måde at der kan opnås accept af beslutningen.

Accept giver mulighed for at I begge komme videre med hver jeres liv og til at den af jer som føler sig forladt kan indgå i en ny parrelation uden frygt for at blive forladt igen.

Er du i tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig?

Lad os starte med en gratis samtale. Ring til mig på tlf 22 30 52 80 eller indsend formularen herunder. Så kontakter jeg dig.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Libratum er latin og betyder At balancere.

Kontakt mig

OM

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har flere års erfaring i samtaleforløb med mennesker, som oplever at livet ikke helt har udformet sig som ønsket.

Læs mere
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

FIND

KONTAKT

Bettina Lund-Strøier
Mobil:+45 22 30 52 80
Email:libratumterapi@gmail.com

https://kusuritsuhan.jp/drug/silagraPharmacie FR 24